Thursday, October 17, 2013

"MEMANG BOLEH DI HARAP LA KAKAK NI" KATA IBU...

da namanya kakak sulung, mestilah boleh diharap jaga adik-adik.
bantu ibu, jika diperlukan...
di antara gambar yg saya suka nak share hari ni :-)

main punyer main... tidur bersama keletihan!

izzat memang tak boleh tengok kak nurin nyer hulur tangan.
sure dia senyum lebar and nak dukung!
kalau kak nurin tak dukung, memang merajuk la boy sorang ni :-)

syuhada belum stabil utk dukung izzat.
so izzat memang kurang nak if kak syuhada nyer nak dukung...


Photobucket

3 comments:

  1. comel!!!dua-dua comel!!!

    Note>>gambar itu akan diwatermarkkan..hehehe...update guna ipad main redah je..:D

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah dh bole diharap yer kakak..senang la sikit mommy dia kan..=D

    ReplyDelete
  3. bagus kak Nurin tolong ibu jaga adik.. good girl :)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)