Friday, October 18, 2013

REKREASI DI TASIK AYER KEROH

jumaat lepas, melaka holiday.
birthday TYT melaka.
petang... kami relax di tepi tasik...
then anak-anak nak naik paddle boat ~ RM5 sejam.

mr.asben, nurin & syuhada saje naik bot :-)


ibu & izzat dok tepi tasik aje...

hujung nun tu adalah zoo melaka.
tasik ni pun sebahagian dari zoo melaka la :-)


i love u both!!!

sape yg holiday melaka, boleh la dtg sini petang.
ada playground, boleh berbasikal ~ RM3 sejam, berkayak ~ RM3 unlimited time, ...
ada juga wall climbing ~ RM3 unlimited time juga, memanah ~ RM5 utk 10 panah...
bawak tikar and makanan, boleh berkelah anak-beranak.
ada jual makanan di tepi-tepi jalan sepanjang tasik ni.

sukan tadika syuhada ari tu pun buat kat sini ~ klik post ni ~ MERIAH NYER HARI SUKAN DI TASIK AYER KEROH !!!
korang mesti teruja la nak lepak sini kalau dtg melaka :-)

Photobucket

9 comments:

  1. Salam Aidil Adha, Aida.
    Lamanya Yati tak ke Melaka. :)

    ReplyDelete
  2. ye ke aida?camne org melaka x tau ni huhi...kene terjah gak ni heee

    ReplyDelete
  3. bestnya nampak! anak2 pon nmpk enjoy kn? hehe

    ReplyDelete
  4. saya last naik kayak tu kat taman tasik taiping 8 tahun yang lalu ....best .. :)

    ReplyDelete
  5. yati ~ apa lagi. cuti sekolah nanti jom la dtg... roger aida, aida belanja makan!

    ReplyDelete
  6. mummy danisha ~ hah??! tak tau??! apa lagi, weekend nanti gi terjah le. best!!! danisha sure enjoy...

    ReplyDelete
  7. nana ~ 2 anak dara tu gi mana pun confirm enjoy :-)

    ReplyDelete
  8. mawar berduri ~ aida tak berani naik kayak!!! takut terbalik, tak reti swim!!!

    ReplyDelete
  9. salam. agk2 boleh buat bbq x dkt situ ?

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)