Monday, November 18, 2013

DIRAIKAN SECARA SIMPLE DIMPLE AJE - TIADA KEK !

mr. asben belanja makan kat secret recipe mlm 31.10.2013 lepas...

yes yes yes... sempena bday saya 31hb lepas, celebrate di secret recipe, jusco ayer keroh :-)
post yg lama di postpone dari publish...
dek sebab kekangan masa meng update blog terchenta ini.
ari ni baru dpt publish kan, sebagai kenangan di masa depan...



happy!!!

Photobucket

5 comments:

  1. Akak pun kalau anak2 punya birthday je cr kek..kalau mak pak gi makan2 jelah

    ReplyDelete
  2. tak de kek pun takpe ..yang penting diingati dan dihargai.....sedap tu makan kat Secret recipe.. :)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)