Monday, November 04, 2013

TEMPAT MAKAN PALING GLAMER DLM HATI SAYA :-) TERBAEEEK !

hai semua frens :-)
ada ke frens yg keje ari ni? hi hi hi...
saya tgh holiday ni di kota bharu, kelantan...
best best best!
almaklum la kan, esok holiday sempena 1 muharam, in shaa Allah...
and sok ptg kami bertolak balik melaka :-)

a short story pasal makan-makan hi hi hi...
bila holiday di kelantan ni, dari awal saya target nak makan makanan nyer.
yes... sebab original compared to yg selalu saya makan di melaka...
nasi kerabu, nasi ulam, budu, keropok lekor, ...

so, teringat la tempat makan ni yg memang selalu la saya sekeluarga gi.
pizza hut...
sedap!
anak-anak suka...
ibu lagi suka...

di bawah ni actually gambar lama, dpt gaji awal bulan oktober ari tu.
bwk anak-anak makan-makan :-)

syuhada yg comel...
garlic bread wajib ada dlm menu, cicah sup...


air strawberry without ice and hot coffee...

izzat was eating garlic bread :-)

lasagna... chicken wings... pizza...
kami punyer feveret!!!

orait... ptg ni nak jalan lagi. sampai malam!!!
nak shopping souvenir, and perabih bajet. sok nak balik dah :-( hu hu hu...

Photobucket

9 comments:

  1. wahhh pi kelantan rupanya dia...fm!!!hehehe...izzat comel,kakak2 pun comel...wah lasagna..dah lama tak mkn...

    ReplyDelete
  2. yum yum lama tul tak pekena pizza...

    seronoknya bercuti...
    enjoy ye sis and take care...

    ReplyDelete
  3. Lasagna..sya klu pg mmg cari lasagna dgn mushroom soup tu je..hehe

    ReplyDelete
  4. Lasagna..sya klu pg mmg cari lasagna dgn mushroom soup tu je..hehe

    ReplyDelete
  5. BESTnya pi Kelantan....tui kata aida mmg pure makanan kt Kelantan sgt beza ngan kt tempat kita....love pizza gak..:)

    ReplyDelete
  6. wah seronoknya :) selamat membeli belah :)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)