Wednesday, December 11, 2013

NASI ARAB TAAIZ ~ 2 TAHUN LALU-LALANG AKHIRNYA KAMI MELANGKAH MASUK !

alhamdullillah...
sedap...
harga berpatutan...
selesa...


kedai ni terletak bebetul di hadapan sekolah nurin ~ sekolah dato' demang husing.
sepanjang nurin sekolah sini 2 tahun, kami tak pernah singgah for lunch or dinner.
tgk saje...
lagipun saya kurang minat nasi arab. sesekali makan tu ok la :-)

then, satu mlm tu rasa nak try.
terus mr.asben ajak singgah...


nasi mandi...
ayam half...
boleh makan kami sekeluarga :-) mencukupi...

asben's = barbican...
saya = jus pisang...
anak-anak tidak dibenarkan minum air sejuk sebab musim ujan...
mineral water saje.

sedap sgt!!!
set roti dan cicah nyer...

so frens ke melaka or di melaka bleh la singgah ye Nasi Arab Taaiz :-)

Photobucket

4 comments:

  1. wah.. nampak sedap.. dah lama tak makan nasi arab.. kuantiti nasi arab selalunya mesti banyak boleh makan 2-3 orang satu pinggan tu..

    ReplyDelete
  2. Akak pun dah makan sini tapi masa tu dpt rasa ayam mandi

    ReplyDelete
  3. aiza ~ yes. boleh share. anak2 tak makan byk sgt kan :-)

    k ayu ~ selesa kan situ. open restoran nyer :-)

    ReplyDelete
  4. macam menarik nasi arab ni ..saya pernah makan sekali je ..kat Cyberjaya ...huhu

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)