Saturday, December 14, 2013

PERGI DECO FAIR ~ WAJIB CARI ILHAM DAN MENCIPTA IMPIAN :-)

jap lagi nak gi menang, malim...
nak memborong periuk goreng ajaib utk diri sendiri & kawan-kawan yg order.
tak la menjual, hanya share ramai-ramai and dpt harga murah.
tak amik untung pun.

so nak citer satu citer yg da lapuk hi hi hi...

in shaa Allah akhir tahun depan dpt kunci rumah baru :-)
dari skang ni da start jalan-jalan cari idea dgn mr.asben...
salah satu nya adalah gi ke Home Decore Fair di MITC 27.10.2013 ari tu...


memang la menarik!
and sememangnya byk tambah ilmu utk deco deco and barang rumah tau.
berbaloi-baloi luang masa pergi situ for few hours :-)

syuhada bergambar di atas katil impian ibu !!!
lama saya survey tilam mahal tu.
satu set dgn katil jumlah harga RM7-8 ribu.
ni pun harga kilang! kalau tak time ni kita beli, harga nyer lebih dari RM10 ribu.
semua kat sini yg join fair adalah kilang-kilang.
harga memang best!!!


then, saya berkenan perabot pasang siap dari kedai ni.
kedai ni jadi supplier kepada satu kilang. di sini kilang ni bagi offer sgt best!
katil, almari, side table & dressing table RM4500 je.
if tempah utk 2 bilik dia bagi RM8 ribu saje.
sgt cantik perabotnya. saya sgt berkenan!!!
katanya boleh tempah for maksima tempoh 2 tahun. harga tak berubah.

ikut kan hati nak je letak duit booking...
tapi, tu la... perkara akan datang kita tak tau kan.
nanti duit booking tu burn!

so saya tangguhkan la hasrat tu sementara rumah siap.
rumah da siap senang nak buat keputusan :-)




yes yes yes...
utk perabot hiasa di luar rumah memang byk pilihan...
byk harga promosi!
semua yang di atas adalah item item yang saya berkenan utk miliki nanti.
awal-awal suruh nurin pose :-)

rumah nanti in shaa Allah adalah tanah skit kat tepi.
boleh la letak-letak semua tu hi hi hi...

saya yang sedang berangan-angan mat jenin ....

:-) hi hi hi...
moga Allah luaskan pintu rezeki saya sekeluarga...
agar impian terlaksana... amin...

Photobucket

2 comments:

  1. Berangan memang syok tapi insha allah kan jadi kenyataan....

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)