Monday, December 23, 2013

PERIUK GORENG AJAIB GENERATION 3 ~ ok ok lah !

previous post ~ gi demo masak guna periuk goreng ajaib !!!
and ni saya punyer!!!

tumis tumis tumis...
minyak pun skit aje digunakan.
masuk masuk masuk...
tutup periuk goreng ajaib.
buka ~ siap sempurna...
cepat!

da masak memasak pun few days ni...
beli ni pun sebab nak permudahkan cara...
masak yg simple simple aje... bukan nyer pakar masak sgt pun!

memborong!
utk kawan-kawan yg order...


bersama woven bag, buku resepi & dvd resepi...



ni cash on delivery...
periuk goreng ajaib generation 3...
periuk ajaib generation 2 pun available...
ni plak utk diposkan...
3 selamat diposkan ke selangor, kedah & kelantan...
kawan-kawan lama :-)







sape yg berminat nak beli, boleh la roger aida ye.
tak mahal pun. berbaloi-baloi :-)
harga sebenar RM237.30 and if beli dgn aida, hanya RM217 termasuk postage.

available always...

bagi sesiapa yg da ada pemanggang ajaib, wajar la uolls beli periuk goreng ajaib ni pula tau.
penggunaannya lebih meluas :-)

Photobucket

19 comments:

  1. baguskan periuk ajaib generasi 3 nie..:)

    ReplyDelete
  2. menariks sangat...
    TAPIIIIIII
    pemanggang ajaib i masih lawa dlm kotak...
    kalo beli ni mau kena sound system hehehehehe...

    ReplyDelete
  3. periuk ni macam memudahkan lagi kerja....menarik

    ReplyDelete
  4. memang best sgt periuk ajaib ni.
    best!
    berbaloi membeli nyer :-)

    ReplyDelete
  5. ada lagi ke? cemana nak contact nak beli?

    ReplyDelete
  6. salam..ada lagi x? cemana nak beli ni??

    ReplyDelete
  7. No fon plz..n ni area mn ye..if blh sy amik snd

    ReplyDelete
  8. nk order camne...no.tel xde nk contact

    ReplyDelete
  9. emel saya tuk detail...surayamuda@gmail.com...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)