Thursday, December 26, 2013

PERSEDIAAN UTK KE SEKOLAH ~ KITA BAGI SETTLE RAMBUT DULU YE...

saya cuti ari ni... urusan skola anak-anak dara la...
da selamat daftar sekolah agama utk nurin & syuhada pagi tadi.
buku-buku skola pagi dan skola agama pun da selamat beli...
masa utk membalut akan tiba.
fuhh! membalut buku utk 2 orang!!!

ptg ni in shaa Allah nak start dah kapur kasut diorang dulu...
mlm nak start balut buku teks nurin...
wow!!! moga tercapai la plan ibu ni hendaknya...

then nak citer...
sudah 2 minggu rambut anak-anak dara di dalam proses pembersihan.
pembersihan dilakukan sempena nak naik skola nanti...
rambut dipotong pendek sikit...
rambut yg tebal tu dinipiskan...

sebelum masuk kedai gunting rambut...



pastu... seperti biasa shampoo kutu :-)
sikat kutu... bagi elak kan masalah kutu ini berulang!!!
rambut da pendek, selesa skit. maklumlah gi skola pakai tudung.

tak sabar tunggu 31hb nanti ~ syuhada orientasi darjah 1 :-)
alhamdullillah... anak-anak dara membesar dgn sempurna!

Photobucket

2 comments:

  1. anak nak sekolah maknya pun mmg sibuk sangat jadinya kan, saya pun yg sulung baru nak masuk PASTI ni next week, emaknya pulak yg berdebar apa agaknya reaksi 1st time anak kat sekolah nanti, doa sangat tak meragam

    ReplyDelete
  2. Lawanya rambut anak2 dara ni.. kemas lah nak ke sekolah..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)