Saturday, December 21, 2013

TIDAK BOLEH TIDAK ! MESTI JEJAK KAKI WALAUPUN TAKDE KEPENTINGAN !

ari ni pagi-pagi nak update blog ha ha ha...
ari ni family day ofis di melaka wonderland.
jap lagi nak gi dah... anak2 dara berdua tu da excited.
ijat pun da prepare pakai baju seksi utk direndamkan dlm pool.

nak citer al-kisah weekend lepas.
hi hi hari kejadian sabtu 14.12.2013...
pagi-pagi gi demo masak-masak...
then lunch kat rumah kenduri kawin...
ptg tu kami ke MITC ~ pikom pcfair :-)

mr.asben nak beli brg penting dia ~ alat bantu mengajar.
saya plak sibuk nak ikut walaupun ptg tu hujan!
rela bwk anak-anak teman mr.asben ke MITC tu..





pastu settle membeli dan menjamu mata di pikom pcfair tu, kami ke mydin.
dinner di mydin :-)



tak brape ramai org kali ni ke pikom pcfair.
lengang ajer.
may be sebab hujan lebat ptg tu kot.
ataupun da terlalu byk sgt expo pc, org pun da takde nak beli apa dah !
agak nyer la...
next month ada pc expo plak...
hmmmmm...

2 benda je kami beli kali ni...

mr.asben's...

mine :-)

baju note II yg lama ni da uzur...
tukar baju original samsung pulak...

best menjamu mata...
dlm masa yg sama, update diri tentang benda baru di pasaran :-)

Photobucket

3 comments:

  1. Akak kalau pun suka terjah pc fair.suka tengok gadjet terkini

    ReplyDelete
  2. seronok tengok anak2 dara ni posing, bab2 cuci mata ni memang best sangat kan, dapat baju baju utk hp lagi semangat nak bw ;)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)