Tuesday, January 28, 2014

SUKA HATI ~ PHOTOBOOK A3 POSTER PRINTS SUDAH SAMPAI !

yes yes yes...
khamis lepas saya kelam kabut submit.
sungguh cepat ~ isnin pagi da terima dgn selamat :-)




gambo anak-anak bertiga.
kiri sekali ~ nurin masa kecik...
tgh ~ syuhada masa kecik...
kanan ~ ijat :-)

utk adik pompuan saya.
saya nak poslaju pada dia esok.
hadiah anniversary dia last november :-)


puas hati!
berbaloi beli voucher ni ~ RM99 jadi hanya RM19 tau!
saya beli 2 voucher.
1 voucher - landscape posters...
1 voucher - portrait posters...

sgt suka hati :-)
in shaa Allah rumah baru nanti baru nak frame dan gantung...
best!


Photobucket

9 comments:

  1. Assalamualaikum kak, sheila baru dapat buat 1 photobook. lagi 4 burn sebab terlupa nak buat. sheila beli kat pixajoy, rm10 satu. hehehe. cantik photobook akak (",)

    ReplyDelete
  2. saya pun tengah nak print photobook untuk anak saya...

    ReplyDelete
  3. aida.. saya penah beli.. tapi tak reti nak download la.. langsung expired dah..

    ReplyDelete
  4. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)