Monday, January 13, 2014

TAMAT SUDAH MINGGU ORIENTASI ~ CABARAN SEBENAR BAKAL BERMULA :-)




alhamdullillah ...
syuhada akan abis orientasi darjah 1 ari ni... 
rabu nanti da start kelas mcm yg sepatutnya.

syuhada seronok ke skola...
dia nampak enjoy.
langsung takde komen yg negatif!
alhamdullillah...

dia dilantik oleh guru kelas jadi ketua kebersihan...
ha ha ha ~ bersih ke ? :-)
saya perli dia dlm hati je.
kat mulut saya cakap kat dia ~ "bagusnya!!! sure cikgu nampak adik kemas je, baik je, lawa je. sebab tu cikgu pilih adik. so, adik kena jaga kebersihan kelas sentiasa tau. minta tolong kawan-kawan jaga kebersihan juga. and, yg penting, bukan kat skola aje adik kena jaga kebersihan. kat umah ibu ni, tolonglah sekali ye sayang..."

syuhada sengih aje tersipu-sipu mcm biasa...

puji tu puji jugak, kena la kita cucuk jarum skit kan ha ha ha ha...
boleh gitu?

Photobucket

9 comments:

  1. Bagus..ibu pandai bagi semangat.. mesti adik rass seronok je ke sekolah setiap hari

    ReplyDelete
  2. cantik ain kaler gambar tu... anak sy lelaki kalau kaler2 comot tul...hheee

    ReplyDelete
  3. bebudak ni kena encourage kan..

    pst.. thanks aida.. kalau ada jaring pemanggang tu bgtau ya. nak beli satu lagi tu belum ada plan lagi.. so bertabah dengan yang sedia ada.. hehe..

    ReplyDelete
  4. sambil menyelam minum air kan nasihat anak2 ni kan

    ReplyDelete
  5. betul tu...inilah masanyer kita nak mintak dia buat something... mcm syfqah jugak... dpt jd pen. ketua kelas... puji kaw2 kat dia..tahniah syuhada.. n serius..lawa dia kaler..cermat betul

    ReplyDelete
  6. msredcheesecake ~ diorang memang minat kaler since reti pegang pensil :-) prektis meks perfek hi hi...

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum kak. wahh dah habis hari orientasi. masa untuk belajar bersungguh-sungguh :)

    ReplyDelete
  8. Silahkan kunjungi WEB kita kakak :-)
    buat anak-anak kakak yang mau belajar

    https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)