Monday, February 10, 2014

YAHOOOOO ~ SET CORRELLE PERTAMA KU SUDAH DAPAT !

orang lain da berzaman guna, saya baru nak ada hi hi hi...
pinggan mangkuk kat umah yg biasa-biasa je!




saya beli 2 set sebab mudah if ahli keluarga ramai dtg :-)

ni la set yg saya beli...
box tu saya malas nak bukak lagi!
kemudian la...

saya jatuh cinta kat set correlle sakura ni.
halus aje design nyer. sweet!
aman damai je if makan and tgk bunga sakura kat pinggan tu hi hi hi...

mana saya kenal correlle?
camne saya boleh jatuh cinta dan beli set correlle tu?

kakak saya... rumah dia penuh dgn correlle.
dia borong time kami ke langkawi end of 2010 dulu.
but dia beli loose, bukan set!
pinggan makan, pinggan lauk, piring mangkuk... murah di langkawi.
kakak saya dia pilih design country rose, tgk gambo di bawah :


bila gi umah kakak, amat selesa bila makan, semua pinggan nyer sweet.
ringan...
itulah inspirasi saya... dlm diam pendam rasa nak membeli...
yeszaaaaa :-) da miliki nyer...

Photobucket

8 comments:

  1. heheh saya plak european herb.. beli set corningware pulak.. hehehhe..

    ReplyDelete
  2. cantiklah bunga kat pinggan corell nie..puas hati bli..:)

    ReplyDelete
  3. cunnya , ni minat jugak pinggan mangkuk tapi nak tunggu siap pindah umah baru nak memborong,mmg terbayang dah langkawi tu hehe

    ReplyDelete
  4. hai..
    beli mn tu?
    kan...cantikkn set sakura tu..sy pun minat :)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)