Saturday, March 01, 2014

RESTORAN BARKAT ROTI JOHN ASLI & AYAM GOLEK, MELAKA ~ mesti dtg sini ye...




satu hari di few weeks ago... saya sekeluarga gi makan kat sini.
da lama dah dgr, just lom berkesempatan nak gi.
yes... akhirnya kami di sini...


makanan utama yg wajib order ~ roti john dan ayam golek...
tgk la nama restoran, kan :-)


nampak tak byk ayam golek sedang digolekkan?
tu yg nampak, dlm mesin tu di bahagian bawah lagi byk ayam da siap golek :-)




simple...
sambal ikan bilis :-)

sape dtg melaka boleh la singgah dinner di sini...
sgt senang nak sampai sini tau.
amik tunjuk arah ke giant bachang...
restoran ni exactly di sebelah kanan giant bachang...
nak parking kereta pun sgt senang...
kalau uolls dtg dari arah bandar melaka, boleh la menuju ke arah melaka sentral.
because ia di belakang melaka sentral aje.
ikut juga tunjuk arah ke giant bachang :-)

tu aje jjcm di blog aida ni :-)

Photobucket

6 comments:

  1. Pergh...tengok roti John ni rase balik nanti nak singgah pasar malam la beli roti john :)

    comelnya anak dara berdua tu pakai tudung :) .....

    ReplyDelete
  2. roti john pun dah masuk restoran... best juga

    ReplyDelete
  3. adus mmg best la kak aida..terangkat .sedap nya tgk..

    ReplyDelete
  4. memang sedap. kena cuba if dtg melaka !

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)