Thursday, April 24, 2014

BALIK KAMPUNG, ATOK BELANJA MAKAN BESAR :-) KOMPLEKS IKAN BAKAR TERAPUNG


belek-belek phone nak transfer gambo, ternampak gambo abah saya ni (kat bawah)...
ni gambo lama...
saya snap time abah tgh merenung nak order apa :-)
time tu kami balik kampung tanpa mr.asben.
mr.asben ada hal apa saya pun tak brape ingat...

i love u abah :-)

saya dan anak-anak bertiga...
adik saya, asben nyer dan anak-anak dia 2 org...
emak dan abah...

tak sempat nak snap gambo lain sebab saya full time dgn izzat.
tu jer la 2 gambo sempat diabadikan :-)
izzat sibuk nak capai phone time saya nak amik gambo hu hu hu...

first time saya gi Kompleks Ikan Bakar Terapung, Kuala Sg. Baru, Melaka ni.
walaupun kat kampung sendiri hu hu hu!
yes la, balik kampung nak makan masakan mak kan....

best!
paling best sebab abah @ atok yg belanja kuang kuang kuang !!!
weekend ni naik KL jumpa abah & emak.
yahooooo !

p/s : abah & emak saya stay bersama kakak di KL ~ masalah kesihatan.
       umah kampung, kosong. abah & emak akan balik 1-2 kali sebulan.


Photobucket

8 comments:

  1. Aida org kuala sg baru ke...mil akak duk situ gak

    ReplyDelete
  2. wah seronoknya atok belanja makan besar....

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. kak Aida, wahh terujanya. bestlah Atok belanja makan. murah rezeki kalian ~~~

    ReplyDelete
  4. sodap!!! yg penting free..hhihihi

    ReplyDelete
  5. kalau org yg belanja... mkan apa pun sodap... heheheh

    ReplyDelete
  6. best makn kat situ... angin sepoi2 bahasa....

    ReplyDelete
  7. Blk kg sbb kg tmpt membesar. Xkan sm dgn bandar.

    ReplyDelete
  8. Kalau makan beramai2 sedap semuanya. Semoga Abah sihat ya..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)