Thursday, April 03, 2014

IZZAT EXPLORE DUNIA LELAKI SEJATI NYA DAN IBU PANTAU DARI JAUH SAHAJA :-)

sedia maklum la kan, pagi sabtu kakak-kakak ada swimming class.
da few classes izzat ikut lepak tunggu kakak-kakak...
last 2 weeks saya lepaskan dia jauh sikit dari kolam.
nasib baik ada gate, tak le meluru ke jalan raya besar...




punya la happy izzat.
yes la, jarang izzat dpt lepak main-main tiap petang.
ibu amik dari taska, then terus masuk rumah ~ ibu mahu masak, mandi, solat, ...

ini gambar anak-anak yg terbaru...
ahad lepas, on the way to jusco for dinner :-)

p/s : lom sempat buat post pasal holiday time cuti skola last week.
       amat busy dgn report!
       kat umah busy dgn keje umah yg tak abis-abis ha ha ha...

       da lama tak blogwalking... keje byk di opis... kursus...
       demam... batuk... selsema...
       holiday...
       MH370 punyer hal lagi ari tu... takde mood nak blogging :-(

Photobucket

2 comments:

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)