Wednesday, April 09, 2014

KAMBING PANGGANG : MAKANAN YG PALING SEDAP TAPI TAK BOLEH MAKAN SELALU :-(



ni bukan panggang semalam... kelmarin... atau minggu lepas!
ni gambar koleksi peribadi makanan :-)
sometimes tak sempat nak post kat sini, share kat fb aje...

dipamerkan di sini sebab tiba-tiba teringin nak makan!!!
bukan dekat nak beli, kedai nyer kat kajang.
kirim kat adik...
memang la sedap... sgt sedap!
kat melaka saya da jumpa satu outlet jual kambing panggang gini.
but belum try!

weekend ni in shaa Allah...
nyaman nyer la if weekend ni dpt makan kambing panggang :-)
anak-anak dan mr.asben pun sgt gemar makan.
nasi putih panas...
wow!!!

Photobucket

3 comments:

  1. Akak kalau beli kat mydin je..ada kedai lain jual ke aida..

    ReplyDelete
  2. kambing sedap tapi x ley makan banyak ...nanti kepala pening :)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)