Thursday, April 24, 2014

MAKAN-MAKAN RAMAI-RAMAI DI MOHD CHAN ABDULLAH, BANGI ~ birthday celebration !!!

nak citer pasal makan-makan lagi ari ni ha ha ha...
kalau pagi tadi dgn citer dinner di tepi laut...
skang citer pasal lunch chinese food pulak...

seperti yg diketahui umum, 23 feb (ahad) lepas birthday nurin ke 9.
alhamdulillah, da besar panjang anak dara sulung...
alhamdulillah...

oleh itu kami adik beradik pakat and buat ceremony makan-makan tu di restoran mohd chan abdullah, bangi...
memang nak makan dimsum!!!
celebrate sekali birthday semua cucu emak abah saya...

baru nak post kat sini setelah lebih 2 bulan ha ha ha ha...
maaf nurin :-) cerita sudah basi la pulak...


kami da reserved awal-awal utk lunch sini...
naik tingkat atas.
bawah penuh!!!


ayuni & nurin

mamat & syuhada

izzat & amrina


alamak! takde gambo makanan!!!
ha ha ha ha.... aduhai!
sebab busy berborak dgn emak & adik-beradik kuang kuang kuang...

pendekkan cerita tanpa gambo makanan ni ~ best dim sum nyer.
best makanannya...
tak dpt nak komen byk sebab takde gambo!!!
:-)

Photobucket

5 comments:

  1. ada dim sum ke?iman pon dok bangi gak ni. nnt nk try la

    ReplyDelete
  2. barakallahufiq nurin... moga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki olehNya... Amin... :D

    ReplyDelete
  3. assalam,

    sudah bersalin ke?

    anak apa?

    kalau bday..mmg tak sah kalau tak makan2..hehe

    ReplyDelete
  4. dim sum!!teringat drama abg jebat yang suka mkn dim sum...ahakkks...

    ReplyDelete
  5. Plg best kalau ada pix dimsum. Br terliur. Haha...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)