Friday, April 04, 2014

PROGRAM PELITA ILMU BERSAMA MAJALAH KUNTUM ~ SEMPENA CUTI SEKOLAH YG LEPAS :-)

permulaan cuti skola yg lepas, saya hanta nurin, syuhada & maisara (anak buah) ke seminar kuntum.
separuh hari ~ 8.00 pagi hingga 12.30 tghari saje.
nurin da lama inform saya pasal kuntum.
tapi tak berkesempatan lagi nak membeli utk dia :-)

kebetulan member (seorang cikgu) whatsapp tentang seminar ni, saya pun tak lengah lagi terus la sign up kan mereka bertiga.
yuran seminar amat berpatutan ~ RM30 seorang.
siap makan pagi dan 1 majalah kuntum (mac 2014).

dari kiri ~ syuhada, nurin dan maisara :-)

dalam seminar :-)

lepas ni saya akan masukkan nurin & syuhada menjadi ahli majalah kuntum.
and akan support apa pun aktiviti yang bakal kuntuk laksana kan.
selagi nurin & syuhada berminat, saya ikutkan saje in shaa Allah :-)



:-)

Photobucket

2 comments:

  1. bagusla event macam ni utk anak anak,selalu nak jugak reg utk anak program mcm ni tapi tunggu besar lagi sikit agaknya.Balik hari ya ni?

    ReplyDelete
  2. yes, ni balik hari. aida tak pernah lagi sign up anak-anak utk program bermalam. lom berani anta diorang program gitu...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)