Monday, April 28, 2014

SHOPPING DI PESTA BUKU BIG BAD WOLF & RONDA HOME DECOR FAIR CUCI MATA :-)




isnin ~ ptg ~ 21.4.2014 ~ saya jengah kejap.
kebetulan ptg tu ada keje luar skit, saya singgah tak sampai 1 jam di sini :-)
saya da set dlm fikiran nak beli apa, di mana & bajet brape...


sini...
children section... memang byk buku.
rambang mata nak berfikir dan memilih...
since saya da aim nak beli apa, nampak, capai, nampak, capai :-)

berpuas hati dgn semua pilihan 14 buah buku...
mampu baca la utk anak-anak dara hi hi hi...
spesifik nyer di bawah ni hah...

RM8 = 1 buku
5 buku full set :-)
RM40

RM10 = 2 buku
RM20

RM8 = 3 buku
RM24

RM3 = 3 buku
RM5 = 1 buku
total = RM14

bookmarks :-)


last sekali, semestinya fridge magnet.
rambang mata nak memilih !!! 3 hasil tangkapan :-)


then sabtu mlm, 26.4.2014, masuk jap home decor fair.
sebelah pintu aje dgn pesta buku bbw tu.


malangnya, mlm ni tak sempat nak masuk semula ke pesta buku bbw.
di home decor fair ni mr.asben da berkenan sesuatu.
deal... tawar-menawar... diskus on the spot laki bini...
alhamdulillah ~ beli la :-)

p/s : membeli ikut kemampuan ye.
        jgn lebih lauk dari pinggan...

Photobucket

7 comments:

  1. dia beli apa tu??mesti untuk umah baru..kan?kan?kan?

    ReplyDelete
  2. alaaaa...berkenan kat buku yg set untuk bedtime story..macam best jer Nampak.. =)

    ReplyDelete
  3. banyaknya buku2.. sesuai dengan anak2 kita yg baru nak membesar ni..

    ReplyDelete
  4. wah dah pergi yea home decor fair... best tak? byknya buku untuk anak2 bestnya!!!

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)