Monday, April 07, 2014

YAHOOOOO ~ MUSIM BUNGA DI BUKIT KATIL :-) TERASA MCM DI JEPUN LA PULAK !

selamat pagi isnin semua readers blog ni :-)
moga ari ni... minggu ni... bulan ni.... kita semua sihat selamat & bahagia...
nak mulakan coretan kat blog ni dgn sesuatu yg best!!!

petang balik dari keje...
baru nak berbunga...




pagi-pagi kuar rumah, nak anta izzat ke taska...
da nampak lebat bunga nyer...





ni pun gambo snap pagi-pagi before anta izzat ke taska...
da penuh bunga nyer...
cantik!

lom byk yg gugur lagi :-)




5.4.2014

setelah 3 hari dok tunggu...
setelah 3 hari dok lalu...
baru la ada masa bawa model cilik bertiga.
sama-sama mengabadikan kenangan di tepi rumah...

lorong nak masuk umah...
da selalu da musim bunga ni.
but baru sekarang nak tempek dlm blog :-)

tidak ternilai!
sungguh indah ciptaan Allah...








Photobucket

7 comments:

  1. wahhhh kat mlka pun ade yer...kene gi umah aida ni heeee

    ReplyDelete
  2. Aida,
    Yati pun suka pokok ni. Ada sebut pasal pokok ni kat sini
    http://homemakers-puteri.blogspot.com/2014/03/crocheted-container-dan-morning-walk.html
    Suka punya pasal, pi cari kat nursery pokok. Jumpa! Dah tanam sebatang kat rumah. Cantik, kan, bunga dia? ^_^

    ReplyDelete
  3. bestnya. indah sungguh ciptaan Allah kan.

    ReplyDelete
  4. salam.

    Cantiknya kakak. Macam kat oversea. kat mana ni kakak?

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)