Thursday, May 08, 2014

BERLAKU SETIAP TAHUN ~ SETIAP KALI TU LAH IBU SYAHDU :-) SELAMAT HARI IBU



sgt terharu.
balik je dari sekolah jumaat lepas, terus kelam-kabut syuhada dulu bagi gift hari ibu tu.
sungguh cute...

and di bawah ni pemberian nurin.
nurin memang lebih kreatif skit, sure ada penambahan idea sendiri!
sgt terharu double triple :-)


ibu cantik...
ibu pandai masak... ha ha ha...
ibu baik...


lirik lagu ~ frozen...
memang hantu frozen nurin ni :-)

tak menahan signature ~ nurin yg cantik !!!

p/s : tiap saat, ibu try perbaiki diri utk jadi ibu uolls yg terbaik :-)

Photobucket

10 comments:

  1. wahh..terharu nya Aida.. anak2 dah pandai express perasaan dorang.. sukaanya...:)

    ReplyDelete
  2. So sweet. Pandai syuhada kaler & tulis. Cantik dan kemas. Nurin pon...pandainya ☺

    ReplyDelete
  3. kreatifnya kad budak2 ni...yg plg best ayat yg tulis tu la

    ReplyDelete
  4. Lawa tu kadnya. Bagusnya anak2 pandai tunjukkan sayang ibu macam ni

    ReplyDelete
  5. wah best tu...kreatif anak2 aida..

    ReplyDelete
  6. sweetnya ucapan mereka..ikhlas dari hati untuk ibu tercinta :)

    ReplyDelete
  7. Ajak ibu build a snowman? Haha... Comel je anak2 ni.

    ReplyDelete
  8. amboiii..pandainye kakak buat..cantik n kretif =)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)