Monday, May 26, 2014

MALANG TIDAK BERBAU - IZZAT NAIK ATAS KABINET TV !




cer tengok tu!
hmmmm nasib baik ibu lalu and ternampak...
aduhai anak...
tau la awak minat upin & ipin, tapi jgn sampai la nak bertentang mata gitu...

sempat la ibu snap gambo 3 keping ni ha ha ha...
then terus turunkan izzat dr situ - bahaya!
terkenangkan beberapa berita kanak-kanak mati terhempap tv.
semua tu kemalangan berlaku di rumah kan?
kita kena alert dgn anak-anak ni.
dlm kita tgh busy dgn kerja umah, kena tgk kan anak-anak ni.
sekelip mata da naik atas kebinet tv!
tu la kisah ibu & izzat...

p/s : da masuk opis pagi ni...
         and esok kursus luar melaka lagi!
         tapi dekat aje la : -) x payah naik kapal terbang!!!

Photobucket

7 comments:

  1. Anak-anak seusia Izzat ni tengah suka nak explore sana-sini. Memanjat lagilah satu yg menyeronokkan.. memang kita tak boleh cuai.

    Tengok mana ada rasa bersalah - sengih happy adalah:)

    ReplyDelete
  2. alololo..comelnya izzat ...tula nasib baik Aida sempat tengok ...biasa la budak-budak semua nak explore ..kena lebih berhati-hati

    ReplyDelete
  3. mesti dia tengah bayangkan beso manalah upin n ipin tu ya

    ReplyDelete
  4. izzat nak join upin ipin main tu...hhee

    ReplyDelete
  5. ya Allah bahayanya....!!! nasib baik nampak...

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)