Monday, June 16, 2014

IBU SAYANG IZZAT, YE... IBU LAYAN IZZAT AJE LAH, TAK PAYAH BUAT KEJE LAIN...

cuti sekolah sudah tamat...
ari ni anak-anak dara ke sekolah...
alhamdulillah syukur nikmat dari Allah.

before transfer gambar dari phone ke passport, terkesan dgn gambar-gambar di bawah :-)
nak tempek la kat blog hi hi hi...
future reference utk izzat :-)

saya amik cuti lama time cuti sekolah ari tu.
just lepak kat umah tanpa ke mana-mana.
jadi suri rumah tangga 3 hari... uruskan rumah yg tak abis-abis diurus!

satu pagi tu konon nyer after izzat da mandi, da susu, da makan roti...
ibu ni nak start melipat 2 bakul baju bersih...
hmmmm baru lipat sikit, izzat da dtg rapat!


lama jugak dia merengek... adoi sayang!
then, dia peluk kononnyer nak dukung... ibu buat tak tau aje.
lastly, dia main dgn bakul baju tu... sebelah kaki masuk bakul...
dan... hmmmmm :-(


elok nyer melepak dlm bakul baju ye dik oii...
bukan sekadar duduk, sepah-sepah kan baju jugak...
hmmmmm...

ibu tak boleh tahan tgk baju sepah-sepah, nanti miang!
angkat keluar izzat dari bakul.


merajuk...
terpaksa la ibu dukung...
main-main...
lepak-lepak...
mau izzat happy and gembira...

kakak-kakak???
diorang dlm bilik la... ada je projek 2 beradik tu.
mana nak layan adik kecik sorang ni.

peace yo !!!

da tersungkur ha ha ha ha...

akhirnya....









biar ijat aje la yg lipat baju ye, ibu...
adudududududui!

:-) yo la dik...

Photobucket

4 comments:

  1. alahai..dia seronok ibu ada kat rumah. nak manja-manja la tu

    ReplyDelete
  2. hihi...manja nya izzat ...tapi yang bongsu mmg la manja kan ? hihi

    ReplyDelete
  3. hehehe.. dia boring takde geng nak ajak main..

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)