Thursday, June 12, 2014

ROSE VALLEY, CAMERON HIGHLANDS ~ TAK MENARIK ! BORING !

dari cameron lavender, kami plan nak terus gi dinner...
on the way ke restoran nolina tu, lalu kat rose valley :-)
sepantas kilat saya ajak mr.asben singgah...
hujan lebat!!!
berpayung la kami anak-beranak masuk ke rose valley ini...


time ni dah kul 5.45 ptg tau.
rose valley ni tutup tutup kul 6.00 ptg, tinggal kami sekeluarga aje yg dtg ha ha ha...


kaktus juga yg menghiasi jalan masuk ke rose valley...

nurin memang minah bunga hi hi hi...



kurang menarik tempat ni!
agak semak... laluan nak jalan pun sempit.
bunga ros byk la tapi bercampur dgn bunga-bunga lain jugak.
takde la masuk kita jadi wow sgt sebab nampak roses kan.
and... byk patung la rose valley ni ~ creepy!!!

one spot yg baru kami rasa ok...
kolam ikan, tgk fish jap few minutes.





kejap je kami dlm rose valley ni.
less than 20 minutes rasa nya... sebab boring!
and menakutkan ~ sebab takde orang lain ha ha ha...

kat luar rose valley ni, saya shopping skit...
sebab keychain buah2an tu 50sen each!!!
pagi tadi kat bharat tea plantations RM1 each.... aiyok!!!


and beli fm lagi...
RM1 each hokey !!!
mau giler sorang-sorang dlm hujan memilih fm...
mr.asben dan anak-anak da masuk kereta dah hu hu hu!
sib baik hujan lebat, if not, sempat borong fm lebih byk dari ni!



tu aje pengembaraan kami first day di cameron highlands...
mlm, after dinner, balik hotel ~ hujan lebat uolls!!!
esok citer lain ye... sudah ada plan dlm ini kepala...

:-)


Photobucket

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)