Saturday, June 07, 2014

TAMBAH KOLEKSI FRIDGE MAGNET ~ SUKMA & GERAI :-)

excited!
tambah penuh la peti ais hu hu hu...
sementara aje sebab da tempah pun magnetic board :-)
tgh tunggu dgn sabar ~ 2-3 minggu lagi sampai la.
kan kata nyer tak elok tempek fridge magnet kat peti ais kan hu hu hu...

nanti saya post pasal magnetic board bila da terima tau!

beli online...
first time teruja beli fm online ha ha ha...
selepas join group FMFC di facebook :-)
and beli dari Sunnah Trading Fridge Magnet...

and ini yg paling menggembirakan saya semlm...
kirim dari opismet yg ke perlis utk sukma.
he said susah nak cari kat kampung sukan!
dia jumpa kat UiTM...
tu pun satu aje dpt! utk saya...


Photobucket

5 comments:

  1. Wah cantiknya koleksi FM aida.. SUKMA tu yg terbarukan.. ;)

    ReplyDelete
  2. Wah. Lawa semua FM ni. Ceria warnanya. Saya minat juga tapi tak dapat nak mengumpul, anak memang suka sangat, kejap je dah lesap FMnya. Tunggu diorang faham sikit baru boleh mengumpul kot

    ReplyDelete
  3. Ramai yang suka kumpul tapi nak dapatkan yang masih panas macam fm sukma tu bukan senang kan..

    ReplyDelete
  4. Cantiknya FM, lama daa akak tak kutip FM baru..

    ReplyDelete
  5. Saya berkenan dengan FM Sunnah Trading Fridge Magnet. Sooo comellll!

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)