Friday, July 18, 2014

BERBUKA DI HOTEL & ROTI SOSEJ TERLEBIH KEMBANG :-)

semlm tak masak :-) sebab ke hotel berbuka.
mr.asben ada majlis bersama opismet nya... alhamdulillah.
ok juga juadah berbuka yg disediakan kat hotel seri malaysia, melaka.
just saya x dpt nak makan byk. tak puas hati sebenarnya...
izzat tak brape sporting, nak berdukung!
bila da penat dukung dia, jadi takde selera :-( hu hu hu...









alkisah projek meroti utk anak-anak...
ni gambo lama hi hi hi... baru nak kasik up!
try buat roti sosej... mula-mula mcm jadik...



terlebih kembang la pulak!
da le sosej tu kecik aje hi hi hi...

next time kena letak sebatang sosej, bukan separuh dari sebatang :-)


sejak mula berpuasa, lom start meroti lagi...
tgk la weekend ni kiranya berkesempatan!
plan nyer nak bwk anak-anak shopping raya sabtu nanti...
tak de la shopping sgt, nak cari semua di bawah :
  • sandal raya kakak-kakak (dan ibu kalau ada hi hi hi)
  • tudung raya kakak-kakak (dah beli, nak belikan lagi sebab diorang sgt suka pakai tudung)
  • baju melayu izzat (baru acu kan baju melayu pemberian mak ngah nya, seluar nya senteng!!! minta-minta la ada size utk izzat. mau cari warna maroon agar sedondon dgn mr.asben)
tu aje :-)


Photobucket

2 comments:

  1. Biasalah aida bila ada anak nak makan memang x lalu kalau anak meragam hehe..rajin gak ya bulan puasa sempat meroti

    ReplyDelete
  2. Hehehehe kembang pulak yea.... tapi nampak sedap la pulak... heheh

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)