Wednesday, August 27, 2014

AYANG SAYANG ABAH :-)



ni gambo lama ye...
lupa lak nak bwk passport, tak dpt tempek gambo dgn abah yg terbaru :-)

ari ni birthday abah ke 69...
da call abah pagi tadi...
i love u abah!!!

  • kesihatan abah skang da menurun skit ~ tak boleh puasa langsung ramadhan ari tu. sian abah. first year abah tak puasa di bulan ramadhan :-( kena makan ikut time... ubat pun kena telan ikut time. insulin cucuk 2 kali sehari...
  • sebab diabetes ~ penglihatan abah pun da terbatas. glaucoma + katarak. tak boleh drive jauh. lampu isyarat pun abah tak perasan merah hijau kuning... sgt sedih! disebabkan ni abah & mak da jarang dtg bukit katil... sedih sgt!!!

"i love u abah!!!ayang doa moga abah panjang umur...
abah kembali sihat dan cergas...
boleh dtg bukit katil selalu jumpa nuwin, adah & ijat :-)
i love u abah!!!"

Photobucket

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)