Monday, October 06, 2014

BANDAR MELAKA ADA DELIVERY PISANG GORENG CHEESE !!!

yes, ari ni cuti ~ raya kedua AidilAdha :-)
spt biasa kami tetap akan balik kedua-dua kg.
kuala sg baru, melaka ---> ampangan, seremban ---> kuala sg baru, melaka...
sejam perjalanan :-)

lewat ptg ni baru balik bkt katil in shaa Allah...

nak promosi kan bisnes ni pada semua frens yg tinggal di bandar melaka.
saya sudah rasa...
kumpul ramai-ramai opismet.
and dia deliver ke opis waktu tea time :-)



pisang goreng cheese - RM4.
pisang goreng cheese coklat - RM4.50.
boleh buat delivery if kita order lebih dari 5 pek.


CALL :

0176617579 - WAN
0126182367 - SHIKIN

DURIAN DAUN


bezanya this one ada tambahan taburan gula pasir.
so lebih manis dari yg saya rasa ---> resepi pisang goreng cheese kakak.
and obviously saya prefer resepi kakak saya.

ni ada iklan khidmat masyarakat, takde komisyen hi hi hi...
dpt pahala jadik la sebab bantu bisnes sesama muslim kan?

alhamdulillah :-)

Photobucket

3 comments:

  1. sedapnya pisang goreng cheese..
    wah bagusnya siap ada delivery lagi ye..
    teringat makan pisang goreng cheese dekat Batam, mmg sedap dimakan panas²

    ReplyDelete
  2. kalau area seremban ni nak juga gi merasa..teringin gak nak mkn

    ReplyDelete
  3. Wah.. syoknya kalau kat usj pun ada servis delivery pisang macam ni.. suka ni. Mesti tiap2 hari saya order

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)