Friday, October 17, 2014

KENAPA BERQASEH GOLD ? IKHTIAR IBU AYAH :-)

salam pagi jumaat semua :-)
moga kita sama-sama dpt rahmat Allah sentiasa.
nak citer sesuatu yg best ari ni...

sebab pertama pilih qaseh gold ~ makanan sunnah! dpt pahala...
kedua ~ anak-anak adalah sebabnya!

izzat lahir sihat walafiat alhamdulillah...
namun selepas abis pantang, siang hari kebanyakan masa izzat di taska.
and da byk citer di blog ni, izzat selalu demam + selsema batuk.
lom lagi citer dia sering juga kena cirit-birit!
ada juga alergi kulit ~ ekzema, gatal-gatal and cepat merah-merah :-(
tiap bulan mesti buat lawatan ke klinik dr.lee di spital pantai ayer keroh tu.
sedih!
nurin & syuhada ~ alhamdulillah membesar bagai juara...
tiada masalah, namun dua dara ni memang nyata perlukan suplemen tambahan.
penat bersekolah seharian! perlukan tenaga...
tuisyen, mengaji al-baghdadi, sekolah agama...
byk dah suplemen saya cuba utk anak-anak ni ~ ntah nape qaseh gold melekat di hati...




★Bukan mudah hari2 nak mkn kurma
★Bukan mudah hari2 nak mkn madu
★Bukan mudah hari2 nak mkn kismis
★Bukan mudah hari2 nak mkn delima

★Bukan mudah hari2 nak mkn buah tiin

★Bukan mudah hari2 nak mkn buah zaitun

★ Bukan mudah hari2 nak mkn gingko biloba
★Bukan mudah hari2 nak mkn badam
★Bukan mudah hari2 nak Habbatus Sauda
★Bukan mudah hari2 nak mkn bayam
★Bukan mudah hari2 nak mkn air zam2
★Bukan mudah hari2 nak mkn Za'faran
★Bukan mudah hari2 nak mkn gam bukit
★Bukan mudah hari2 nak mkn pegaga

Tapi semuanya jadi mudah dengan QASEH GOLD :-)


Hanya 2-3 sudu 2 kali sehari (PAGI SEBELUM MAKAN & MALAM SEBELUM TIDUR) dah dapat amalkan semua tu sebagai antioksida, antibakteria... 

InshaaAllah dapat mengatasi pelbagai penyakit berbahaya...
Tidak perlu seksa diri nak telan berbiji biji pil @capsule ..
Susah nak telan lagi. Dengan bau yang kurang menyenangkan ...
Tak perlu berbotol-botol nak hadap !
Tak payah berulang-ulang kali ambil dalam satu hari !
Tak perlu rasa terikat untuk amalkannya !

SEMUANYA ADA HANYA DALAM 1 BOTOL SAHAJA

SEMUA ADA

MUDAH PUN MUDAH
MUJARAB PUN MUJARAB
INSYAALLAH
PALING BEST~ MURAH & SEDAP...
LETAK DLM PETI SEJUK ~ BERTAMBAH SEDAP NYUM NYUM BILA TELAN ...







sebab ketiga ~ kenapa juga qaseh gold yg saya pilih?
utk saya & mr.asben...
saya ni susah makan ubat! but qaseh gold adinda ~ sgt sedap!
mr.asben ~ kena paksa :-) hi hi hi...

sebab keempat ~ dan yg membuatkan saya nak terus jadi pengedar ialah mak mertua saya...
dia telah disarankan oleh jirannya utk amik qaseh gold adinda.
makcik tu kata, dia sesuai sgt dgn qaseh gold adinda and sarankan mak mertua saya utk amik qaseh gold juga :-)
dlm masa yg sama ~ teringatkan emak saya juga.
lutut emak da kritikal :-(
usaha kan la utk emak & mak mertua in shaa Allah...

p/s : anak-anak bertiga tu amat la suka qaseh gold junior!!! terutama izzat :-)



Photobucket

5 comments:

  1. Salam Jumaat..
    byk khasiat Qaseh Gold ni..kami skrg dok komsume set suami isteri juga :)

    ReplyDelete
  2. wah menarik ni, terima kasih di atas perkongsian ini yer...

    ReplyDelete
  3. Kita berusahakan, insya allah sentiasa dipermudahkanNya...

    ReplyDelete
  4. Selamat berQaseh. Makanan sunnah.Semoga Aida sekeluarga sentiasa dimurahkan rezeki Allah. Amin

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)