Thursday, October 30, 2014

SAPE YG BELUM ADA ~ MARI BACA SAYA NAK SHARE :)


tak nak share testimoni orang la kan...
testimoni sendiri la ~ izzat ku tersayang...

dlm blog ni memang da citer byk la kan yg izzat ni memang tiap bulan tak sihat.
bukan nak salah kan taska ye uolls !
but environment taska semua org tak boleh nafikan ~ deman selsema memang selalu.
memang hampir tiap bulan izzat melawat dr.lee kat spital pantai tu.
hingga izzat masuk ward la 3 mlm kat spital pantai ~ dr.lee pantau sebab panas dia melampau tinggi !


kulit izzat pun amat sensitif ~ eczema skit ada la.
gatal-gatal aje 24 jam...
kena pakai mandian ezzera yg mahal tu aje kulit dia :(

redha aje la...
hingga sorang fren sama-sama belajar di UIA dulu, syorkan qaseh junior.
anak dia asma ~ alhamdulillah lepas beristiqomah dgn qaseh junior, dipermudahkan :)
sedikit demi sedikit anak dia jauh dari batuk lelah, dari selsema, dari demam...


and... and... izzat punya citer?
last seingat saya dia demam sehari before saya kursus ke sarawak ~ 18.5.2014.
masa tu da prepare beli ubat before saya fly ke sarawak.
lepas tu yg terus saya beli qaseh junior dari fren tu... 

sedar dgn tidak ~ hingga ari ni (5 bulan) tidak jejak dah spital pantai !
ada la skit izzat selsema, berjangkit jugak la dgn kawan-kawan di taska dan kadang-kadang bila cuaca sejuk, selsema pun hinggap la kat izzat dgn sendiri nya kan...
tapi tak lama... tapi tak demam tau...
tiap pagi & tiap mlm ~ qaseh 2.5 ml.




so, bagi frens yg lom ada beri apa-apa suplemen pada anak-anak...
1 tahun & ke atas tu kan...
saya syorkan qaseh junior sebagai pemakanan tambahan anak-anak...
RM60 sebotol saje.
pemakanan sunnah ~ dpt pahala in shaa Allah...

rasa nya sedap!
izzat kalau tak ditahan-tahan nak lebih dari 2.5ml!
kakak-kakak pun makan qaseh sama dgn izzat tau.
qaseh utk sehingga umur 12 tahun, in shaa Allah :)

so jgn lengah lagi, mulakan sesuatu yg baik ari ni kan.
jom order & test 1 botol dgn saya ari ni jugak.
sihat bersama-sama in shaa Allah :)

Photobucket

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)