Monday, November 10, 2014

MARI KITA BUAT BUKU SKRAP ~ HAIWAN :-) PROJEK IBU & ANAK

alhamdulillah, selamat sudah kak nurin submit buku skrap utk subjek BM nyer.
sebeno nyer dari pertengahan tahun kak nurin da inform.
but .... hu hu hu ... dek urusan duniawi yg lain ... terlupa ...

apa2pun da selamat submit isnin yg baru lepas ni...
alhamdulillah :)

proses nya ?
tak mudah... sebab kalau suruh ibu yg buat 100% = sgt mudah.
ibu kena biar nurin buat sendiri = tak mudah bagi ibu la!
sebab kena tunjukkan nurin yg buat, baru ada markah...

ni pages yg awal...
print perkataan ~ nurin tampal...

print juga gambar kartun haiwan ni...
gunting...
nurin tampal sebagai hiasan...


*
*
*
*
*
setelah siap :)










tu di antara beberapa page yg sempat saya snap gambo...
nurin tulis... dgn bimbingan saya la kan...


kami buat bersama-sama buku skrap ni...
seronok. nurin sgt seronok...
saya bimbing dia camne nak buat buku skrap...
pastinya... hasil nyer memang terbaik!

tu la masa kami sama-sama share kreativiti masing-masing...
this coming school holiday ~ saya akan plan few projek ibu anak utk 2 dara saya...
in shaa Allah :)

order sekarang ~ utk blogger free postage seluruh m'sia
jika beli 3 botol qaseh gold dan ke atas :)
Photobucket

3 comments:

  1. Zaman sekarang ni mcm2 projek bdk2 kena buat. Zaman dlu mana ada semua2 ni. At 1 side ajar dorg to be creative.

    ReplyDelete
  2. cantik gak nurin buat
    .in sha Allah dpt A tu..

    ReplyDelete
  3. Boleh curi idea ni...hihihihi
    Ada jugak aktiviti time cuti sekolah nanti.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)