Monday, November 03, 2014

NAIK BAS ROMBONGAN KE KELANTAN ~ MISI SUKSES !

pertama kali bw anak-anak naik bas berjalan jauh!!!

yes, kami sekeluarga ke kelantan naik bas :)
24.10.2014 (jumaat)~ perjalanan bermula dgn gembira dan anak-anak teruja!
9:30 mlm bertolak dr bkt katil, melaka...
25.10.2014 (sabtu) ~ 5:30 pagi solat di setiu, terengganu...
9:30 pagi tiba di rantau panjang, kelantan...

mlm tu alhamdulillah izzat tido lena...
amat la sejuk!

the next morning, anak-anak bangun dgn segar-bugar happy :)
izzat bersalin baju dlm bas saje...

kami dok barisan depan... belakang drebar :)
sebab saya memang tak suka dok belakang!

kami di rantau panjang, kelantan :)


kita mesti makan lunch... saya laparrrr !

dlm kul 4.30 baru cek in hotel ptg tu... letih!
ptg tu kami lepak bilik... mandi... rehat...
anak-anak lain semua terjun pool.
nurin & syuhada saya da maklum da ~ no swimming ekk... ibu malas nak pack baju basah!

mlm tu kami dinner ~ maggi ketam & kerabu maggi :) best! recommended.
di restoran sebelah hotel aje...
spt yg di rancang ~ beli jubah & tudung anak-anak...
pun di deretan kedai di sebelah hotel...
mlm takde ke mana... 

26.10.2014 (ahad) ~ ahad tu, kul 9 pagi kami da ready nak naik bas :)
bila naik bas, gini la, kena punctual kan...

mengabadikan gambo anak-anak depan bas dan depan hotel :)

jalan-jalan kota bharu ari ni...
diberi masa sekejap aje ~ 9.30 pagi - 12 tghari saje!!!













sempat kami ronda pasar siti khadijah sekali lagi...
beli serunding & keropok ikan parang :)


alhamdulillah...
selesai dgn selamat kami berholiday ke kelantan...
lebih kurang jam 1.30 pagi 27.10.2014 (isnin) ~ kami tiba di bkt katil...

kami seronok naik bas... alhamdulillah :)

terhangat di pasaran sekarang!
qaseh gold adinda, kekanda & junior...
 
Photobucket

2 comments:

  1. Bestnya.. Sy blm pnh lg smpai ke kelantan..

    ReplyDelete
  2. Semua tu tempat wajib kalau datang kelantan.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)