Monday, November 17, 2014

PES SEGERA SAMBAL TUMIS ~ MAK AYIE :)

hai semua frens :)
today ~ hari yg cukup busy bagi saya.
masuk opis pepagi 7.30 pagi hingga kul 1 ptg tadi sgt sgt penat!
mcm mau jadi sotong utk settle kan 4-5 perkara dlm masa beberapa jam tu.
alhamdulillah ok la semua...
so tak sempat nak monday blues!!!

alkisah masak-masak...
terutama ibu mcm saya ni hah yg asyik kekurangan time.
semua nak segera aje...
berkejar-kejaran dgn masa!

so, one day kilang yg buat produk pes segera mak ayie ni dtg ke opis.
nak promosi kan produk ni la...
harga promosi diberikan...
ramai-ramai la kami beli and cuba.

3 pek = RM10

kilang nyer di telok emas, melaka...

beli qaseh gold dulu ye...
baru beli pes segera :)
utk blogger free postage (beli 3 botol qaseh gold dan ke atas)

hasil nya...
sedap!

pes rendang saya lom try.
nanti saya da try ~ saya citer :)

so far kat kedai, saya lom nampak lagi dijual pes segerak mak ayie ni.
lom masuk market kot...
masih promosi :) utk pengenalan...

Photobucket


3 comments:

  1. Tak pernah nampak lagi di pasaraya sekitar Gombak ..

    ReplyDelete
  2. Sekarang ni dah mudah. Takyah dah nak blend cili.

    ReplyDelete
  3. saya ada menjual pes segera Mak Ayie. pelbagai jenis masakan.. antaranya asam pedas, masak merah, rendang dan bermacam lagi.. kalau berminat boleh hubungi 0123425943.. satu paket RM 5.00 (untuk 5-6 orang makan.)

    p/s harga promosi telah tamat.. sekian terima kasih

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)