Tuesday, November 18, 2014

SAAT-SAAT YG TAKKAN BOLEH DIULANG ~ DTG NYA HANYA SEKALI !

boy bongsu saya sedang membesar dgn aktif...
sihat walafiat... sungguh best bermain dgn izzat skang.
setiap saat saya & mr.asben cuba utk spend masa utk izzat, syuhada & nurin.
diorang membesar dgn cepat!
da tak boleh ulang kalau kita terlepas sesaat pun...

aduhai... now izzat sgt aktif, alhamdulillah...
belum lagi boleh cakap ~ maksudnya tak petah lagi bercakap la...
sebutan nyer masih sebutan yg kita tak boleh faham.
ibu masih kena buat andaian sendiri hi hi hi...
but, ada kala nya membebel jugak tau ~ bahasa german :)
hu hu hu!
kalau ibu ni bebel kan kakak-kakak, pandai plak dia diam.
very good boy !

kak syuhada buat kan ijat ice cream lego...
sedap nyum nyum nyum...

sgt pandai berlakon isap ice cream :)

pantang dpt masuk bilik ibu ayah ~ confirm nak kombah brg :)
time ni saya tgh sibuk nak charge phone.
nak balas whatsapp la... telegram la...
and dia sgt suka pakai helmet basikal ayah :)
cute !!!

maaf la, bukan nak promote tapi alhamdulillah la member saya introduce qaseh junior.
izzat da kuat makan! semakin kuat makan...
makan comot pun, pipi dia dah tak ada merah-merah.
dulu kala kalau lambat cuci, sisa makanan yg comot-comot akan buat pipi izzat dan sekeliling mulut izzat merah-merah... dan gatal!!!

ni izzat makan nasi putih and kuah kari... ayam goreng skit...
mata berair tu kepedasan!!!
tapi, alhamdulillah abis makan...

and tiada masalah perut ye meskipun makan pedas...
tak galakkan makan pedas selalu.
sesekali... if not, dia ngamuk kat kedai makan sebab tak dpt makan!!!

ok dah... tu je nak promote qaseh junior ye hi hi hi...
testimoni sendiri lagi la ni ~ tak nak copy paste testimoni org :)

anak-anak selalu demam?
selsema? batuk?
tiada selera makan?
makan memilih?
qaseh gold junior jawapan nya :) in shaa Allah!


Photobucket

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)