Saturday, November 08, 2014

SAYA PUN SUDAH CEK RESULT SECARA ONLINE ~ KEMUDAHAN ZAMAN IT :)

alhamdulillah...
bangun pepagi ni, masukkan dulu baju kotor dlm washing machine.
and terus online ~ cek result exam 2 dara saya.

korang klik kotak ni utk ke website nyer ye :)

boleh la tgk result anak-anak kita...
boleh terus print slip result exam diorang utk simpanan kita la...

puas hati?

tidak...

tidak capai target yg saya set utk diorang  :(


apa yg saya perhatikan dua anak dara saya ni buat terlalu byk careless mistakes!
soalan yg patutnya diorang dpt jwb betul, tapi sebaliknya...

tu yg buat saya sgt kecewa :(

kalau org lain tgk result diorang ~ "ok la ni..."
tapi tidak pada saya, ibu diorang yg sebenarnya tahu diorang boleh buat lebih baik...
zaman saya dulu, result tu da cukup bagus!!!
tapi zaman sekarang ~ tidak begitu baik...

tapi takpe... mereka masih boleh saya push ke tahap yg saya nak...

Photobucket

5 comments:

  1. in sha Allah...anak2 aida boleh...

    ReplyDelete
  2. Asslmkm kak.. Insyaallah ank akk blh buat yng terbaik pd msa akn dtng..

    ReplyDelete
  3. wahhh boleh cek on9 eh aida....semua sekolah ke mcm mana? mas tgh pk2 ni nak masuk danisha sek keb ke sek agama huhu...pening

    ReplyDelete
  4. Utk anak2 selalu pesan... buat ikut kemampuan. Tak mampu takpe. Xde paksaan. Kecik2 ni high hopes sgt kesian plk kt bdk2. Hehe...

    ReplyDelete
  5. Semua sekolah ke boleh check online ni ?

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)