Saturday, December 27, 2014

BALIK KEJE JAM 12.30 TGH MLM & LIHAT KEADAAN INI ~ HATI SEBAK !

emak abah saya teman dok umah selama mr.asben takde.
alhamdulillah...
kebetulan saya bekerja weekend, dpt la emak abah tgk kan anak-anak.

izzat memang tak brape nak dgn org lain.
saya, mr.asben atau kakak-kakak nya saje...
nak dijadikan cerita...
sabtu lepas, saya keje petang (3 ptg - 11 mlm)...
before balik umah, saya ke laundry xpress dulu ~ dry baju.
maklum la, musin hujan, sidai tapi tak kering kan hi hi hi...

sampai umah, kul 12.30 tgh mlm...
mak kata, izzat dlm bilik kakak-kakak...

bergenang air mata saya tgk anak-anak bertiga gini :)

mak saya citer, izzat da ngantuk...
mak nak dodoi, izzat tak nak.
izzat dok je kat sofa depan tv.
mak tgk tgk kan dia aje.
then izzat lari masuk bilik kakak-kakak....
terus naik katil syuhada.

kakak-kakak tido kan izzat :)

terima kasih Ya Allah :)
dan Kau permudahkanlah perjalanan balik mr.asben ku kini...

Photobucket

7 comments:

  1. hati memang rasa sayu bila tengok anak2 tidur..kan??

    ReplyDelete
  2. macam sedih lak bila baca entry ni...

    ReplyDelete
  3. sisi keje shif ke balik malam... kesian tengok budak2 tu tido...

    ReplyDelete
  4. dugaan ibu bekerja beginilah...kesian anak-anak.Tapi itulah yang buat mereka kuat.

    ReplyDelete
  5. Memang sayu hati tengok anak-anak tido tanpa kita di sisi mereka. Nak plak kita yang kerja shift gini.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)