Monday, December 15, 2014

DA GANTI PUASA KE BELUM ? MEH TGK JADUAL YG DISEDIAKAN :)


sikit lebih kurang boleh la dijadikan rujukan...
pasti nya frens semua sudah ada planner 2015, kan ? ni masukkan skali plan puasa :)
  1. cuti skola bila ~ bawa anak-anak jalan-jalan cari makan...
  2. cuti umum bila ~ mudah nak apply annual leave, dpt rehat panjang skit dgn famili :)
  3. birthday emak, abah...
  4. birthday mr.asben... anak-anak...
  5. bagi saya 12th wedding anniversary jatuh hari apa :)
  6. and pastinya bila RAMADHAN dan SYAWAL, kan?
wajib tu ganti puasa...
so dgn adanya kalendar di atas, permudahkan la kita berpuasa...
dpt pahala in shaa Allah...



Photobucket

12 comments:

  1. wah, siap ada kalendar puasa. Blih print ni. Selalu anak bujung yg remind dekat mak dia bila nak kena puasa sunat.

    ReplyDelete
  2. wahh dah ada kalendar. boleh rancang holiday dah ni. heheh :)

    ReplyDelete
  3. wahh.. camni boleh plan in advance cuti-cuti msia dan oversea.., :))

    ReplyDelete
  4. Bagus kalendar ni... very useful and informative. Thanks sharing!

    #projek2ribu

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan dari Ros.. ros singgah dan follow sini..
    masih belum ganti habis lagi.. terima kasih untuk ingatan ini

    ReplyDelete
  6. Dah ganti awal2.. haha. Sebab tahun ni saya tinggal 1 hari je

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah... Xde puasa yg perlu diganti.

    ReplyDelete
  8. wahhhh ada kalendar puasa.... baki puasa belum lagi gnti ni.. ada 4hari lagi....

    ReplyDelete
  9. Perancangan itu penting. Saya pun tak suka rancang last minit .
    Belum ganti puasa lagi...hehehe

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)