Wednesday, December 17, 2014

GAJI OH GAJI ~ BILA GAJI ?

esok gaji... yahooooo !



jadual pembayaran gaji tahun depan utk kakitangan awam ~ saya la tu :)
ada byk kali jugak gaji kuar awal...
tu yg saya kurang suka hu hu hu!
sebab mau tunggu the next gaji tu ~ seksaaaaaa...

apapun ~ alhamdulillah :)


Photobucket

10 comments:

  1. Awal keluar.. awal pulak habisnya kan Aida :)

    ReplyDelete
  2. bestnya keluar awal.. kami keluar 30hb.. mencik~!

    ReplyDelete
  3. Bulan ni dpt gaji awal sbb krismas. Pitam nak tunggu gaji next month.

    ReplyDelete
  4. Salam kenal, saya blogwalking kat sini. Jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...TQ :)

    ReplyDelete
  5. ada baik dan buruk kan keluar awal ni.takpe yg penting kena manage duit tu betul2

    ReplyDelete
  6. Tak lama lagi gaji la tu.. Hehhehhe..

    ReplyDelete
  7. Kena buat saving la skt2. Xde la sesak sgt nk tggu the next gaji.

    ReplyDelete
  8. Saya pun tak suka gaji awal...cepat jer habis.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)