Saturday, December 13, 2014

LACTACYD V-BIOLOGY LIFESTYLE TEST ~ DA BUAT DAH ? INTERESTING :)

ari ni kerja ~ lembur :) kul 3 jap lagi baru abis hu hu hu...
sabtu ~ santai-santai sikit la...
sambil-sambil tu jari-jemari lancar blogwalking...
then klik klik iklan nuffnang yg menari-nari di blog :)

 ~http://www.lactacyd.com.my/homepage~

weekdays tak sempat la nak blogwalking dgn santai...
tak dpt nak klik sana klik sini...

klik kat V Biology tu...
sgt byk informations ! 
best :)

so, ari ni baru la dpt buat lifestyle test ni :)



soalan nyer amat menarik :)
suka nak jawab. excited nak jawab !




result test saya :)


"Hello, romantic! You are the epitome of everything girly
flowers, dresses and rainbows. Men love you and women
want to be like you. Women like you are young at heart
which is always in style"

suka !!!
mengaku semua betul ~ boleh gitu ? 
ha ha ha....

sgt buat hari sabtu ku berwarna-warni...
yeeeehah ! 

and ada recommendation ~ what's best for me :)



mcm berminat nak try later...
and one product yg saya berkenan ~ wet tissue nyer... kat bwh ni hah :)


saya ni ibarat 'on the go' kan...
especially bila holiday, memang la perlu ni demi menjaga kebersihan V...
akan cari la in shaa Allah :)

Photobucket

7 comments:

  1. tahniah mng segmen di blog diana rashid, sila beri detail di fb cn ye ;)

    ReplyDelete
  2. Macam2 produk yg ada ya sekarang.. moga dapat dimanfaatkan kegunaannya dengan baik.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)