Sunday, December 14, 2014

NUTELLA FERRERO & GO ~ MENARIK TERTARIK !

ke langkawi ari tu kan...
spt biasa... spt org lain ~ target nak beli coklat!
yes yes yes... ptg sampai tu aje da jalan-jalan kedai sebelah hotel.
da terpandang coklat yg byk hingga rambang mata!!!
and terpandang la nutella ni.

last saya ke langkawi was on 2010.
tak perasan plak nutella pattern ni...
maklum la da 4 tahun berlalu hu hu hu.
so agak jakun kagum la kan.




dek kerana mahal ~ beli 5 aje.
1 makan kat hotel, selebihnya bwk balik utk anak-anak. wajib la kan :)

ada gak beli nutella sapu roti tu sebotol besar.
so ok la, beli biskut and colek aje nutella besar tu...
lepas ni kalau ada opismet kursus, mau kirim ini nutella :)


Photobucket

10 comments:

  1. dulu selalu gak makan yg lebih kurang sama macam ni, ada satu Nini kalau tak silap, yg lagi satu, colour oren bekas die :)

    sedap2!

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  2. Yes hanis. Memang ada. Nini tu ada sampai skang ni. Anak2 suka beli. Sebab tu aida beli nutella go ni :-)

    ReplyDelete
  3. Baru punya ni. Dulu takde lagi.
    Boleh rambang mata pilih coklat ni

    ReplyDelete
  4. x pernah beli...kat sini xde jual kot...

    ReplyDelete
  5. tengah femes nutella celup2 ni, kot..tapi kalau beli je biskut jari2 timbang tu pastu celup sendiri rasa lebih kurang sama tak :)

    ReplyDelete
  6. Eh saya tak pernah lagi beli.. ala jakunnya saya.. tapi sy memang elak belikan coklat utk anak kalau blh.. comot jadinya.. itu yg malas nk belikan

    ReplyDelete
  7. Blh tahan gak harganya erk. Tapi klo gi langkawi memang rugi klo tak borong coklat.

    ReplyDelete
  8. owh tak pernah jumpa lagi. hihi. ketinggalan Ros ni..

    ReplyDelete
  9. Harga untuk 10 batang tu je kan?

    Boleh la nak makan :)

    Sbb nutella tu yg mahal

    ReplyDelete
  10. menarik dan tertarik nih.. lamanya tak ke langkawi.. bila nak terjah langkawi nih?

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)