Tuesday, December 02, 2014

PEMBUAT ROTI DI RUMAH SEMUA ~ MARI TGK SIKIT INSPIRASI PATTERN ROTI YG JELITA !

hai hai hai frens...
mlm ni ada skit free, sementara packing brg utk fly ke langkawi esok :)
nak share pattern roti yg jelita...
sumber ~ frens share di fb ~ and saya simpan sebagai inspirasi :)

ni menarik!
boleh letak inti nya mcm-mcm, yg penting inti kena kering la sikit kan.
agar tak sememeh!
inti daging & kentang (ala-ala inti karipap)...
inti sardin & mayonis...
inti tuna & cili padi...

ni roti jelita yg cute...
saya teringin nak bubuh nutella!!!
wow, pasti sedap ni anak-anak makan :)

ni confirm roti loyang yg gojes, kan?
ropol-ropol...
dlm tu bubuh cheese keping nyum nyum nyum...

alamak sungguh comel ini roti katak !!!
burger katak ha ha ha...

ni plak ada 2 jenis roti sosej, tau...
roti sosej pintal bunga.
roti sosej panjang...

yg ni terbaik !!!
simple tapi elegan hasil nya...

yg ni apa kurang hebatnya...
roti berkhasiat...
qaseh gold consume tiap hari 2 kali aje ~ bertambah khasiat dlm tubuh kita :)
Photobucket

6 comments:

  1. Memang tertarik ni. Nampak je dah rasa sedap.. tapi bila ya saya nk rajinkan diri buat roti sendiri?

    ReplyDelete
  2. Mmg menarik... tgk org share kat fb... tapi nak buat entah bila... hahahah

    ReplyDelete
  3. roti katak!!! sukanya tengok.. sangat comeyyy..=D

    ReplyDelete
  4. Adoiii laaa .... Lapor plak tgk roti katak tu ...

    ReplyDelete
  5. alahai menarik gila roti ni..hihi nasib baik tak pandai membaking ...huhu

    ReplyDelete
  6. Comel-comel semuanya.
    Nasib baik saya tak pandai baking, hahahah
    Beli jer la

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)