Friday, December 26, 2014

PERTAMA KALI IKUT IBU BELI BUKU ~ MERIAH SUASANA !

mlm ni melaka tak hujan dah. tapi sejuk!
and saya menyambung tugasan membalut buku...
nak meneruskan perancangan fasa kedua, fasa pertama sukses da citer da kan pagi tadi :)

sedang membalut buku, terlupa nak tempek memori yg satu ni.
first time bw anak-anak dara ke koperasi skola beli buku :)



ramai lagi di hadapan hu hu hu...



selasa lepas, jam 8.20 pagi saya ke skola agama anak-anak dulu.
settle kan yuran, amik buku teks...
then, terus amik anak-anak kat umah and bw ke skola pagi diorang.
nak beli buku...
saje je bw diorang sebab nak beli tshirt sukan nurin.
and after tu nak ke rumah babysitter utk anta tudung skola.
nak repair sikit and jahit lencana :)

sebelum ni saya sorang aje gi beli buku, tak pernah bw nurin.
kali ni bw diorang... saje je mau diorang rasa pengalaman beli buku skola.
hmmmmmm.... tak tahan diorang nak diri lama...
beratur!!!
nak duduk la... nak jalan la... nak lari la... ha ha ha!
beratur dari kul 9.15 pagi hingga hampir kul 11 pagi... hamek ko!!!
hujan lebat plak tu time tu hu hu hu...

and alhamdulillah, 4 buku je takde utk diorang.
lain semua masih available :)


p/s : uolls bw anak tak gi beli buku ke, baju ke, ...
   

Photobucket

2 comments:

  1. wahhh dah besar2 anak sis ya... yg sulung umur berapa dah tu...

    ReplyDelete
  2. Saya beli buku latihan anak-anak kat kedai je. Koperasi sekolah kena banjir, habis buku sekolah.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)