Monday, December 22, 2014

PLANNER 2015 ~ IBU ANAK RAMAI HARUSLAH ADA PLANNING :)

anak tiga org aje la...
alhamdulillah...


sempat la buat skit perancangan...
amik calendar kartun tu and tempek-tempek la gambo menceriakan nya :)
secara lakaran and nanti nak print tempek kat dinding rumah.

holiday ~ target bulan Mac & June...
da ada da tempat nyer just lom la reserve ke hape ke.
dekat-dekat aje, tak memerlukan kapal terbang in shaa Allah...
dari sekarang mau kasik penuh tabung holiday la kan, sebab tu target penting.
and ni adalah token utk nurin & syuhada ~ diorang mau enjoy!

then ramadhan and syawal paling penting!
sebab byk tu nak prepare, kan...
baju raya ibu, baju raya anak, kuih raya, langsir raya, dinding raya...
angpow raya...

and public holiday kena tau gak, mana yg patut tu kita panjangkan dgn amik annual leave.
rehat lama skit dgn anak-anak...
balik kg... mandi laut ke... mandi sungai ke... air terjun ke kan :)

uolls da conteng-conteng planner tak ?



ni ada frens share di fb :) menarik !!!
saya share sini la plak kan utk rujukan masa depan...


tahun merancakkan bisnes jugak...klik ye if nak join extra income!
Photobucket

4 comments:

  1. saya baru sempat conteng2 untuk planner di ofis, planner keluarga belum sempat lagi ... huhuhu

    ReplyDelete
  2. Tak pasti nak buat apa lagi ngan anak-anak tahun depan. Kita plan slow-slow and go with the flow hehe :D

    ReplyDelete
  3. Anak dah sekolah memang kena ada plan kan. Bab persiapan raya, saya suka buat awal-awal.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)