Sunday, December 21, 2014

SELAGI MUDA & MAMPU, PERGI... BILA DA UZUR, TAK BEST !


saya ada gaks plan nak ke satu dua tempat next year.
ada dlm perancangan... in shaa Allah :)
nak kena penuhkan tabung botol susu dulu la kan, baru bleh citer!
no money, no talk :)

ada betul nyer kan kata-kata kat atas tu...

"Travel while you're young and able,
don't worry about the money, just make it work!
Experience is far more valuable than money will ever be..."

saya byk tangguhkan travel bukan sebab duit...
mostly sebab anak kecik :) hu hu hu...
tahun ni ijat in shaa Allah masuk 3 tahun, da boleh da bwk dia travel yg adventure skit :)

bila difikir-fikir, saving duit byk, tak travel / holiday...
duit abis ke tempat lain!
rugi nya la kan... penat keje, dpt duit gaji tapi life tak happening :(
tu la saya hu hu hu....

in shaa Allah...
moga Allah murahkan rezeki kami.... aminn...

Photobucket

4 comments:

  1. insyaAllah moga selamat sampai ke tempat yang dihajatkan, insyaAllah kalau dah sampai masa menjadi tetamu Allah, pasti dipanggil ke sana..

    ReplyDelete
  2. bila anak anak dah besar skit baru best bawak jln jln kan. Lebih mudah nak dikawal plus diorang pun dah paham untuk enjoy jalan jalan

    ReplyDelete
  3. in sha Allah..akak pun tengah kumpul duit utk projek berjalan tahun depan..hehee..

    ReplyDelete
  4. Sama la dengan saya. Kena tunggu si baby tu besar dulu. Sempat la nak simpam duit berkoyan-koyan...heheheh

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)