Saturday, December 27, 2014

THE WINDMILL STATION ~ BELANJA EMAK ABAH UCAP TERIMA KASIH :)

alhamdulillah...
cuti krismas, khamis lepas...
bwk emak abah ke windmill ~ dinner :)



adik bongsu ku yg baru lepas spm :)




emak abah saya memang minat makan western :)
so memang best la belanja kat sini... berbaloi!

tempat feveret kami anak-beranak kalau kat melaka ni...
ada 3 cawangan tau windmill ni :)

~ tmn kota laksamana...
~ tmn melaka raya...
~ kami selalu makan kat bukit beruang :) dekat dgn umah...

sape yg holiday kat melaka, gi la makan di windmill ni...
breakfast, lunch, dinner...
best!
recommended by aida...
saya tak pernah kecewa dgn apa yg kami order :)
alhamdulillah...

ari ni nak naik kl dah.
anta mak abah... and sok amik mr.asben :)
yeszaaaa...

Photobucket

6 comments:

  1. Wah syoknye dapat belanja family, especially benda yang diorang suka kan :)
    Mesti tersenyum lebar :)
    Jemput singgah : Banjir Malaysia Masuk 9GAG??!

    ReplyDelete
  2. Memang puas hati Windmill ni. Dulu kami selalu makan kat JJ Ayer Keroh. Diorang tutup, kami pindah melaka raya plak. Now lebih selesa di Tmn Laksamana kat area Limbungan tu.

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)