Monday, December 08, 2014

WAKTU PENGAMBILAN UBAT YG BETUL ~ IKUT ATURAN :)


kita kena ambil ubat selepas / sebelum makan nasi / apa-apa kan ?
dan tips yang saya dapat dari seorang
doktor pakar :

ambil ubat
SELEPAS 2 jam makan
ambil ubat 30 minit
SEBELUM makan


2 kali sehari ~ pagi (sebelum sarapan) & mlm (sebelum tidur)

byk email / komen saya terima utk jadi ahli / ejen dropship.
kalau serius berminat, sila direct whatsapp saya ye.
mudah kita berinteraksi :) in shaa Allah...
~ one thing
special about qaseh gold ~
maintenance bulanan adalah keperluan peribadi =
pengguna bijak!
kita beli utk diri kita sendiri... and in shaa Allah dpt extra income...
then, baru promote kepada ahli keluarga dan sahabat handai, jika nak dpt more income kan...
so tiada erti kata 'wajib jual kat org'...
mudah sgt :)
~ tertakluk kepada syarat2 lain yg ditetapkan syarikat ~

Photobucket

4 comments:

  1. Saya pun baru tahu. Ingatkan lepas makan terus telan ubat. Selama ni saya salah le. Kihkihkih
    Tq aida atas perkongsian ni

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)