Thursday, December 18, 2014

... WORRY ENDS WHERE, FAITH BEGINS :)

salam mlm jumaat yg penuh barokah :)


berharap sgt...
aim high!
target!

apapun ~ semuanya di tgn Allah...
Allah kadang-kadang tak bagi kita apa yg kita mintak.
Allah bagi dlm bentuk yg lain!
most of the time kita tak perasan...
but, bila org lain ingat kan kita... sound kita... tegur kita...

a'ah kan :)
baru la kita sedar diri...

mr.asben la yg selalu sedarkan diri saya ni...

"those who happily leave everything in Allah's hand,
will eventually see Allah's hand in everything...
because worry ends where, faith begins..."

bila frens share quote di atas di whatsapp group, terasa nak share sini juga :)

Photobucket

3 comments:

  1. Kadang2 kita ni lupa yg Allah tu sentiasa ada.

    ReplyDelete
  2. Allah sentiasa ada di sisi kita. Kita jer yang mudah leka. Peringatan untuk saya jugak ni

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)