Tuesday, January 06, 2015

ANAK BUJANG SORANG YG BYK AKAL ~ PERMULAAN YG SEMPURNA !

inilah rupa arjuna beta yg kini sgt aktif...
sgt keletah...
sgt byk akal...
sgt pandai merajuk...
sgt pandai amik ati ibu...

terkini...
izzat da boleh dah sebut perkataan dua suku kata.
da bebelan nyer lebih byk walaupun ibu ni faham sikit-sikit aje.

especially mlm semlm, saya dok bebelkan kakak-kakak.
dia sama-sama ibu bebelkan kakak.
yg over, dia pulak pegang rotan!!!
hingga ibu ni tak jadi nak marah kakak-kakak... 
ibu dok senyum tgk dia yg bebel la plak ha ha ha :)

this year in shaa Allah saya nak start da homeschool dgn izzat.
flashcards kak nurin dulu ada...
nak learn la plak ye ijat sayang.
tambahan plak, di taska ijat bakal start pre-learning session dgn teacher :)

and nak share aktiviti terkini ijat dgn mr.asben...
dia ok aje bila mr.asben ajak dia solat :)




alhamdulillah :)

yg penting, time dia solat tu, jgn ada gangguan.
saya snap gambo tu pun dari jarak jauh :)
if ternampak saya or kakak-kakak, sure dia kuar bilik hu hu hu...

"saya da abis solat..."
Photobucket

9 comments:

  1. bagus nya..anak saya umur 2 tahun lebih ,kalau ajak solat tak pernah sampai habis..tengok2 tinggal sejadah je..dia entah kemana dah pergi..

    ReplyDelete
  2. hehe..keletah betul izzat..yg x thn gmbr yg akhir sekali...cute sgt

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..terang hati anak2

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, sejuk hati mak ayah tengok. semoga menjadi anak soleh, insyaallah

    ReplyDelete
  5. bagusnya izzat.kecik2 dah belajo smayang.semoga jadi anak soleh izzat =)

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)