Monday, January 12, 2015

BABY GIRL IBU KINI SENDIRIAN BERDIKARI :)

syuhada ~ gegirl ibu :)

tahun ni syuhada darjah 2 (tahap 1) dan nurin darjah 4 (tahap 2).
pergi skola pagi je bersama.
rehat lain masa...
balik lain masa...
ke skola agama pun hari dan masa yg berbeza...

syuhada kini berseorangan di skola & skola agama kan...
skit lost dia tanpa kakak...
dia byk depends on kakak, yg saya dpt perhatikan la.
and kakak pun hakikatnya, boring tanpa adiknya.

tadi di skola agama, saya pimpin dia hingga ke kelas...
hingga ke tempat duduk.
bergenang air mata dia time saya say good bye...
syuhada ni manja agak terlebih skit...
sebab dah umur 5 tahun baru ada adik.
so memang masih baby baby la gitu :)

before this, dia dgn kakak...
kakak... kakak... kakak...
rehat di skola pagi... di skola agama... both of them mesti berjumpa!
nak balik saling tunggu menunggu :)
tak heran lah saya, sebab dari taska (umur syuhada 3 tahun) da berkepit dgn kakaknya :)

this year, berpisah sementara di siang hari anak-anak ibu...
takpe ye sayang-sayang, ari ni first day :)
da abis 1st week nanti ok la uolls in shaa Allah...


syuhada dpt kad & hadiah birthday today from cikgu kelas 2 Arif :)

mlm karang baru buka hadiah :)

p/s : bday syuhada sabtu ni :)

Photobucket

9 comments:

  1. dah darjah dua insyaAllah mesti boleh berdirkari walau terpisah sementara dengan kakak nya..heheh

    ReplyDelete
  2. patut la ekin skrg ada lah sikit2 nangis kalau tersentuh apa2..masa2 dulu2 dapat adik masa umr 5 tahun... hahahhahhahah

    ReplyDelete
  3. in Sya Allah baik baik saja... nanti biasa lah tu..

    ReplyDelete
  4. dah besar dah masing-masing..dah pandai berdikari..

    ReplyDelete
  5. Ala cian adik tanpa kakak. Takpe..nnt ok la tu..

    ReplyDelete
  6. Anak2 perlu belajar berdikari.kadang2 ibubapa terlebih sehingga anak2 terlebih manja

    ReplyDelete
  7. tertarik bab kad harijadi tu...at least terubat juga hati syuhada :)

    ReplyDelete
  8. xpe sementara belum biasa nanti o.k la tu kan Shuhada :)

    ReplyDelete
  9. hehehe tak apa belajar. nanti makin besar makin banyak cabaran.. insyallah okay ^^

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)