Thursday, January 08, 2015

DIARI HIDUP KU BAKAL DICONTENG DI SINI :)

"MASA DEPANADALAH MILIK MEREKA
YANG MENYIAPKAN HARI INI"

satu diari rasmi...
satu diari peribadi...
blog ni pula adalah diari suka hati ~ perkongsian mana-mana yg nak dikongsi :)




moga tahun ni lebih best...
moga jabatan dpt kumpul lebih byk hasil utk negara!
last year tak capai target rm36b.
but lepaslah rm35b.
jauh lebih byk dari kutipan 2013, alhamdulillah :)

suka-suka tampal stiker blog :)


Photobucket

11 comments:

  1. Assalamualaikum kak, sheila pun baru ada planner sendiri. suka catat apa2 kat blog. tapi nak juga buh dalam planner. hehe senang nak bawa ke mana saja :)

    ReplyDelete
  2. untung dpt diari percuma..kami kalau nak jbtn punya kena beli..hehe

    ReplyDelete
  3. Rajin yea isi dairy....
    Email kak nurul nama dan alamat....hari tu kan join mini giveaway akak...
    Almt emel ada di post berkenaan.

    ReplyDelete
  4. singgah sini y ! singgah la blog shahril pulak .

    ReplyDelete
  5. Senang ada diari ni boleh catat segala aktiviti yang kita nak buat :)

    ReplyDelete
  6. amboi tinggi target tu..cantik diari..tu pon ada dalam senarai bajet tu..huhu

    ReplyDelete
  7. rajin tulis diari..sy setakat ni tulis kat blog aje...wah ada stciker blog lah..cantik..mn beli?

    ReplyDelete
  8. wah.. ada 2 dah diari. Ayu ada 1 ..planner yg BFF buatkan tu. yg official lum dpt lagi.

    ReplyDelete
  9. semoga dalam tu dapat dicatit hal yang indah2 segalanya..

    ReplyDelete
  10. time sekolah aje tulis diary ahhaa kalo bace balik mesti malu nak nyorok dalam almari >.<

    ReplyDelete

Blogging...
Blogwalking...
Thank You For Coming :)